History

Ja mensen alweer 6 editie gehad. Dus weer tijd om in de oude doos te kijken, want wat was er de voorgaande jaren ook al weer te doen?

2009

Dit jaar was weer een hoogtepunt! Prima weer en sfeer in het IJsselpark en niet te vergeten Muziek met de grote M. In het begin van de middag zetten Make Up Your Mind en Die Nakse Bananen het terrein op zijn kop. De avond eindigde met geboeid luisteren naar Calvin Party, zwelgen in een Stream of Passion en skanken met Nas Drovje.

 

 

2008

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk weer. Wel zo jammer dat Nederland verloor met voetbal. Maar met Blue Fish en Mala Vita zat de sfeer er weer helemaal in! Al om al, een heerlijke festival. Kunnen we dat dit jaar overtreffen?

 

2007

Laten we beginnen met 2007 want dat ligt het dichts bij. In 2007 was er de geweldige line up op alle 2 de podia's van verschillende bands zoals: Solid Rocket Boosters en Toffe haan en nog vele andere bands zoals subs en the loo. Voor ieder zijn smaak wel wat wils dus.

2003

Voor meer foto's 2007 klik hier

2001

2006

In dit jaar hadden we voor het eerst 2 podia en onder ondere dit maakte van 2006 een doorslaand succes! We opende met de optocht van een drumband die met de Zuid-Amerikaanse ritmes iedereen naar het greppelplein lokte. Hierdoor was het al meteen gezellig druk op het terrein. En met een openingsact als Dewi, de idols winnares 2003, kon het niet anders dan geweldig uitpakken.

2005

In 2005 was de tweede editie van greppelpop en we hadden de smaak goed te pakken! Dit jaar hadden we 9 bands. Met als een van de hoogtepunten van de dag het optreden van de Dordtse punkrockband Sister Fister! Maar natuurlijk waren er nog veel meer hoogtepunten. Dit jaar was het eerste jaar dat het Taverna Dance Team optrad en ze gaven een geweldige show.

Voor meer foto's greppelpop 2006 en 2005 klik hier.

2002
2004

2004

2004 was een belangrijk jaar in de Nieuwerkerkse geschiedenis. De eerste editie van Greppelpop vond plaats in het IJsselpark. Toen nog met bands en dj's. Op het programma stonden o.a. Kjoet, Double, Avoid Society, Abstract Dialect, Freckles, I2B1, Buiten Adem, Longplayers en als slotact Face Tomorrow. De toon was gezet voor een festival dat inmiddels niet meer is weg te denken op de culturele agenda van Nieuwerkerk!