Helaas...

In 2010 is er geen Greppelpop... maar wel Blokpop!

Stichting Jeugdwerk Zuidplas heeft een nieuw jongerencentrum gekregen en we zijn het hele jaar druk in de weer geweest om dit centrum af te bouwen en in te richten. We zijn nog bezig met de laatste loodjes zodat dit voorjaar 't Blok (de nieuwe naam) officieel geopend kan worden.
Omdat hier de nodige aandacht, energie en financiele middelen naar toe zijn gegaan, gaat het ons niet lukken om dit jaar een volwaardige Greppelpop editie neer te zetten.

Maar... niet te hard getreurd. Want er komt een alternatief onder de naam:

BLOKPOP!
Blokpop gaat plaatsvinden op & om het nieuwe centrum. Zoals je gewend bent van Greppelpop, met veel live muziek optredens, alleen wat kleinschaliger van opzet. Dit jaar vooral lokaal en regionaal talent met een paar landelijk bekende acts. De toekomst zal uitwijzen of we in 2011 verder gaan met Blokpop, Greppelpop of allebei!

Kom zaterdag 26 juni naar 't Blok om te genieten van een onvervalst, gezellige sfeer met goede muziek, zoals je van ons gewend bent!

Meer info vind je op: www.jeugdwerkzuidplas.nl.

Spelen op Blokpop?
Neem contact op met:

Anton of Nina via: anton@jeugdwerkzuidplas.nl / nina@jeugdwerkzuidplas.nl

 

Als je nieuw ben voor greppelpop hier wat foto's van afgelopen jaar. gp 1
gp 2

Ook zullen er net als vorig jaar weer loterijen zijn, dus koop allemaal weer een lootje en maak kans op te gekke prijzen.